15.4.2015 Päivän tukija: Mika Ilvesmäki

IMG_6825
Petrin tukiryhmään kuuluu Mika Ilvesmäki Muuramesta.

Miksi Petri?

”Asioihin paneutuminen – Aito kuuntelu. Nuo kaksi asiaa tulevat minulle ensimmäisenä mieleen Petristä. Tutustuin häneen noin vuosi sitten eurovaalikampanjan aikoihin. Pylkönmäeltä tuli nuorimies, jolla oli asiaa. Tuo nuorimies ei tehnyt temppuja, ei viljellyt nasevia sanontoja, ei toistellut populistisia sloganeita, mutta puhui asiaa.

Eduskuntavaalien loppukiri on nyt käsillä. Ehdokkaat kilvan lupailevat sitä ja tätä. Samalla he kilvan toistelevat sitä, mikä on tässä maassa pielessä. Tästä kilpalaulajien kuorosta erottautuvat ne, jotka ovat asioista perillä ja uskaltavat tehdä muutosehdotuksia. Petri Honkosessa tiivistyvät nämä ominaisuudet. Ei huudella turhia tuleen, paneudutaan asioihin syvällisesti sekä ollaan valmiita tekemään realistisia ja yhteistä hyvää ajavia muutosehdotuksia.

Petrissä ihailen taitoa kuunnella. Hän ei asettaudu kuulijan yläpuolella ja samalla hän kuitenkin tuo mielipiteensä esille. Tätä maata ja maakuntaa viedään eteenpäin kuuntelemalla, keskustelemalla, tekemällä rohkeita päätöksiä ja kantamalla niistä vastuu. Näsäviisaita ja omasta mielestään jo kaiken tietäviä poliitikkoja on jo liikaa. Siksi tarvitsemme Honkosen Petriä!”

– Mika Ilvesmäki, pappamopoilija, kunnanvaltuutettu, kunnanvaltuuston 2. vpj, Muurame