Anna ideasi byrokratian purkamiseksi!

Keskusta on aloittanut kampanjan byrokratian purkamiseksi. Keskustan eduskuntaryhmä on jakautunut viiteen valmisteluryhmään, joista Petri kuuluu ryhmiin Kansalaisten arjen ja vapaaehtoistoiminnan helpottaminen sekä Rakentamisen sääntelyn ja kustannusten karsiminen.

Voit laittaa ideasi byrokratian purkamiseksi sähköpostiosoitteeseen petri.honkonen@eduskunta.fi tai alla olevien linkkien kautta Keskustan nettisivuilla.

Alla puolueen tiedote, josta löytyy myös suora nettilinkki  ideoiden antamiseen.

 

Suomi kuntoon – puretaan byrokratiaa

 

Suomi on laitettava uudistamalla kuntoon. Suomen suunta muuttuu vain työllä, yrittämisellä ja toimeliaisuudella. Niiden esteitä on purettava. 

 

Nyt on aika vapauttaa suomalaiset tekemään ja toimimaan, jotta voimme luoda uusia työpaikkoja ja saada Suomen nousuun. Keskustan tavoite on rakentaa Suomea, joka perustuu luottamukseen, jossa on tilaa omatoimisuudelle, ja joka toimii alhaalta ylöspäin. Suomalaiset haluavat tehdä ja toimia itse. Viime syksynä saimme suomalaisilta 101 ehdotusta byrokratian purkamisesta. Tämä työ jatkuu nyt, ja kutsumme kaikki mukaan. Sinä olet byrokratian purkamisessa paras asiantuntija.

 

Osoitteessa http://www.keskusta.fi/Suomeksi/Politiikka/Puretaan-byrokratiaa voit jättää oman ehdotuksesi sekä antaa palautetta Keskustan eduskuntaryhmän valmistelutyöstä byrokratian purkamiseksi. Keskustan eduskuntaryhmä on jakaantunut viiteen valmisteluryhmään, jotka ovat:

  • kansalaisen arjen ja vapaaehtoistoiminnan helpottaminen
  • yritystoiminnan ja investointien helpottaminen
  • maatalouden sääntelyn helpottaminen
  • rakentamisen sääntelyn ja kustannusten karsiminen
  • kaupan alan edistäminen sekä terveen ja reilun kilpailun lisääminen

 

Voit olla sähköpostitse yhteydessä suoraan valmisteluryhmien puheenjohtajiin ja jäseniin, ja tehdä heille ehdotuksia ja antaa palautetta.  Syksystä alkaen valmisteluryhmät ovat mukana tilaisuuksissa ja tapahtumissa eri puolilla Suomea kuulemassa paikan päällä suomalaisten ratkaisuja byrokratian purkamiseen.

 

Jätä oma ehdotus byrokratian purkamiseksi: http://www.keskusta.fi/Suomeksi/Politiikka/Puretaan-byrokratiaa/Kerro-sinun-ratkaisusi

Katso Keskustan eduskuntaryhmän valmisteluryhmät: http://www.keskusta.fi/Suomeksi/Politiikka/Puretaan-byrokratiaa/Valmisteluryhmat

Keskustelu jatkuu Facebookissa: https://www.facebook.com/pages/Ty%C3%B6t%C3%A4-ja-tervett%C3%A4-j%C3%A4rke%C3%A4/272954082890408?fref=ts