Euroopan parlamentin vaaleista

Eduskuntavaaleista on kulunut reilu kuukausi, ja valtakunnassamme käydään parhaillaan hallitusneuvotteluita SDP:n Antti Rinteen johdolla. Keskustan osallistuminen hallitusneuvotteluihin on varmasti jakanut meidän kaikkien ajatuksia ja mietteitä. Keskustalaiset ja keskustalainen aate ovat tuoneet realismia ja tasapainoa vallitsevaan vihertävään punamulta -pohjaisiin hallitusohjelmaneuvotteluihin, joten uskallan väittää meidän olevan se järjen ääni tässäkin tilanteessa.

Tulevana viikonloppuna käydään Euroopna parlamentin vaalit. Keskustalla on kattava ja monipuolinen ehdokaskaarti näissä Euroopan parlamentin vaaleissa, ja yhtenä ehdokkaana voin suositella lämpimästi Keski-Suomen omaa, vahvaa ja kokenutta Mauri Pekkarista.

Sain työskennellä Maurin kanssa 4 vuotta samassa eduskuntaryhmässä. Saman maakunnan ja seutukunnan kasvattina olen toki seurannut Maurin työtä ja panosta alueemme hyväksi lapsesta saakka. Pidän Mauria esikuvanani: hänen kädenjälkensä näkyy Keski-Suomessa ja koko maassa!

Hän on tehnyt vakuuttavan 40-vuoden uran kansanedustajana, ja hän tuntee sekä Suomen asiat että EU:n päätöksentekoprosessit, mikä tarjoaa koko Suomen edun puolustamiseen hyvät lähtökohdat, erityisesti maaseudun, aluekehityksen, teollisuuden ja metsätalouden näkökulmasta.

Numerolla 33 voit äänestää koko kansan Mauria, niin teen minäkin sunnuntaina!

-Petri