Päivän tukija: Anja Kauppinen

Päivän tukijana on talouspäällikkö, maaseudun kehittäjä ja kunnanhallituksen puheenjohtaja Anja Kauppinen Hankasalmelta.

Anja tukee Petriä eduskuntaan.

”Petri on aito keskisuomalainen hoitamaan puolestamme yhteisiä asioita kansanedustajana. Hänellä on tehtävään vahva tahto ja kyky. Hänen koulutuksensa ja varsin monipuolinen työkokemuksensa antavat erinomaisen pohjan vaativaan työhön.  Toivon hänen jatkavan hyvin sujunutta työtään.

Minulle on tärkeää, että edustajani on aidosti maaseudun ihminen. Hän pystyy oman elinpiirinsä, kokemuksensa ja arvojensa kautta näkemään päätösten vaikuttavuuden meidän maaseudun ihmisten jokapäiväiseen elämään. Aitoja maaseudun puolestapuhujia ja maaseudun elinmahdollisuuksien turvaajia tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan!

Toisaalta Petrillä on myös omakohtainen kokemus niin seutukaupungissa, maakunnan keskuskaupungissa, kuin maamme pääkaupungissa asumisesta. On erittäin tärkeää tuntea monenlaista ja eri-ikäisten ihmisten arkea. Se vahvistaa erilaisuuden ymmärtämistä, kykyä tehdä työtä koko Suomen eteen ja antaa taitoa rakentaa yhteistä hyvää.

Monipuolisuutta ja tulevaisuuden tekemisen tahtoa tarvitaan ja muun muassa näistä syistä Petri on ehdokkaani myös näissä vaaleissa.”