Päivän tukija: Anniina Pihlajamäki

Päivän tukijana on historian opiskelija Anniina Pihlajamäki Jyväskylästä.

Anniina on mukana Petrin tiimissä.

”Toimiessani Jyväskylän Keskustaopiskelijoiden puheenjohtajana vuonna 2017 ja Petrin ollessa kansanedustajana hän piti aktiivisesti yhteyttä meihin opiskelijoihin. Hän vieraili usein tapahtumissamme kertomassa eduskunnan kuulumisia. Samalla hän myös kuunteli, mitä meillä opiskelijoilla oli kerrottavaa. Petrin yhteys omaan maakuntaan ja sen toimijoihin onkin tiivis, mitä arvostan.

Tulevalla vaalikaudella Keskustan on pidettävä koulutuspolitiikkaa enemmän esillä. Tässä asiassa jaan Petrin kanssa saman koulutuksen ja luotankin Petrin osaamiseen tällä alalla. Lisäksi Petrin vahva osaaminen tulevaisuuden energiamuodoissa ja biotalouden alalla on tärkeää niin Keski-Suomelle kuin yleisesti tulevaisuuden kestävämpiä ratkaisuja mietittäessä.

Itselleni on tärkeää, että edustajani arvostaa koko Suomen kehittämistä, muistaen sekä maaseudun että kaupungit. Tehokas toimiminen eduskunnassa vaatii kuitenkin ymmärrystä siitä, miten asioihin on mahdollista vaikuttaa ja tämän lisäksi myös verkostoja. Petriltä näitä molempia löytyy. Annetaan hyvän työn jatkua – minun valintani on Petri.”