Petrin viikkokirje vko 14

Hei!

Hiljaisen viikon tauon jälkeen eduskuntatyö oli vauhdikasta tällä viikolla. Yritystukiryhmän mahalasku, yhtään yritystukia ei karsittu, puhuttaa nyt paljon. Omasta mielestäni oli harkitsematonta aloittaa työ nyt vaalikauden lopulla, kun oppositiolla ei todellakaan vaalien lähestyessä ole mielenkiintoa antaa hallitukselle mahdollisuutta onnistua tässä yritystukien karsinnassa. Työryhmä varapuhemies Pekkarisen johdolla ei saanut yksimielistä päätöstä tehtyä, siitä yksinkertaisesta syystä, ettei puolueilla ollut halua karsia itselleen tärkeitä tukia.

Omasta mielestäni raskaan teollisuuden päästökauppakompensaatio ja alennetut sähköverokannat ym. joutaisivat kyllä karsintalistalle. Työryhmä teki hyvää taustatyötä jatkoa ajatellen. Vihreiden räikeä populismi ei perustu mihinkään tosiasioihin tässäkään kysymyksessä.

Ensi keskiviikkona 11.4 tukiryhmäni järjestämälle Eduskunta/UKK-museo Tamminiemi -retkelle on vielä vapaita paikkoja! Soitelkaa viikonlopun aikana minulle 0408397776 jos innostuitte lähtemään mukaan. Linja-auto lähtee Karstulasta klo 6:00 ja matkan varrelta (13-tie, ja 4-tie) pääsee kyytiin.

Aurinkoista viikonloppua!

Terveisin,
Petri

Lisätietoja:

kansanedustaja Petri Honkonen

040-8397776