Viikkokirje, viikko 11

Viikkokirje, viikko 11

Kuluvalla viikolla presidenttipeli alkoi todenteolla. Entinen pääministeri ja eduskuntaryhmämme puheenjohtaja Matti Vanhanen ilmoitti olevansa käytettävissä keskustan presidenttiehdokkaaksi. Vielä suurempi yllätys oli, että puolueen työvaliokunta esittää ehdokkaan valintaa jo ensi kesäkuun puoluekokouksessa Seinäjoella. Mielenkiintoista nähdä, miten peli kehittyy.

Olin Finavian vieraana Helsinki-Vantaalla torstaina. Tapaamisen aiheena oli Tikkakosken lentokenttä. Finavia omistaa ja operoi Suomen lentokentät. Tikkakosken kentän matkustajamäärät ovat olleet todella alhaisia viime vuodet. Nyt kuitenkin lentoja on ollut ja matkustajamäärät ovat kasvaneet alkuvuodesta. Toivottavasti se kertoo Keski-Suomen elinkeinoelämän virkistymisestä. Ilmavoimien toiminnan vahvistuminen Luonetjärven varuskunnassa on lisännyt lentoliikennettä kentällä. Toimivien lentoyhteyksien säilyttäminen  on elintärkeää Keski-Suomen bisneselämälle ja sitä kautta työpaikoille.

Ensi viikolla vietämme hiljaista viikkoa, joten viikkokirjettä en pyhien aikana lähetä. Toivotan rauhallista pääsiäisen odotusta!

Terveisin Petri