Viikkokirje vko 13

Tiiviin viikon jälkeen on hyvä fiilis. Keskustalainen kenttäväki on liikkeellä ja tekee ankaraa, mutta iloista vaalityötä. Se on oikein. Pääsin pitkästä aikaa puhujaksi tupailtaan keskiviikkona Äänekoskella. Ehdokas Harri Piilonen järjesti kotonaan perinteisen tupaillan, jossa oli kolmisenkymmentä ihmistä. Mainio ilta ja hyvin väkeä paikalla! Näistä saa virtaa työhön.

Seuraavana päivänä sijaistin sivistysvaliokunnan puheenjohtaja Tuomo Puumalaa Jyväskylässä, jonne oli kokoontunut oppisopimuskouluttajia halki maan. Oppisopimuskoulutus on tärkeä asia opiskelijoille ja yrityksille. Oppisopimuksen asema vahvistuu pikapuoliin eduskunnan käsittelyyn tulevassa ammatillisen koulutuksen suuressa uudistuksessa, mikä on ollut koko ajan keskeinen tavoitteeni.

Tänään perjantaina eduskunta viimein hyväksyä paukautti Maankäyttö- ja rakennuslain muutoksen, jossa tulee voimaan lukuisia maaseudulle rakentamista helpottavia ja kannustavia uudistuksia. Tämä on hieno asia ja jos joskus niin tässä pääsee sanomaan, että on omat vaalilupaukset täytetty!

Olen tavattavissa viikonlopulla seuraavasti:

 

Perjantaina 31.3.

18:00 Keuruun Pihlajavesi

 

Lauantaina 1.4.

10:00 Karstula, S-marketin edusta

13:00 Keuruun tori

(Eikä ole aprillia, olen oikeasti paikalla)

 

Sunnuntaina 2.4.

16:00-17:00 Saarijärvi, Lanneveden Sampola